El trasllat de la Senyera de la Agrupació de Falles Túria, un èxit

1416

Les Falleres Majors de València 2018, Rocio Gil i Daniela Gómez, acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor, visitaren diumenge passat Quart de Poblet per a participar en l’acte del trasllat de la Senyera de l’Agrupació de Falles Túria, que aquest exercici romandrà custodiada a l’Ajuntament de Quart.

L’acta del trasllat fou signada per l’alcaldesa de Quart de Poblet, Carmen Martínez Ramírez, el regidor de Transparència i Informació de Xirivella, José Manuel Agustí, i el president de l’Agrupació de Falles Túria, Lluís García. Carmen Martínez demanà també a les Falleres Majors de València que signaren el document per a deixar constància oficial de la seua participació en l’acte, al mateix temps que els va agrair la seua visita al municipi.

Quart de Poblet està magníficament representat en les Corts d’enguany per Estefania Mestre (Pius XII-Jaume Roig) i Nekal Martínez (Llum Casanova-Pare Espasa), respectivament.

En l’acte participaren les comissions falleres de l’Agrupació de Falles Túria, a més de  representants de la corporació municipal de Quart de Poblet i Junta Central Fallera. La interpretació de diferents peces en la cercavila i de l’Himne Regional de la Comunitat Valenciana va ser a càrrec de l’Agrupació Musical L’Amistat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.