Torrent vol mantindre la seua memòria viva per a les generacions més joves

695

El Centre Mare de Déu de l’Olivar, de Torrent, va acollir la presentació d'una nova edició Memòria Viva, un projecte fomentant per Joan Gómez, Vicent Alabajos i Vicent Font, equip al que es va sumar Fausto Montero.

Torrent projecte memoria vivaEn esta ocasió es tractava d'un documental, promogut per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i elaborat des del gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Torrent, que homenatja la història de quatre persones que conten la seua vida en Torrent.

Conxa Miquel, Miguel Hernández, Pepe Novella i Celia Simón conten en primera persona els seus records, vivències, dificultats i anècdotes. D’esta manera, les generacions més joves podrien conéixer la seua trajectòria i detalls de l'entorn del nostre poble en aquells anys en els diferents àmbits: social, cultural, econòmic, festiu, etc.

L’alcalde Jesús Ros, la regidora de Política lingüística, Patricia Sáez, el regidor de Benestar social, Francesc Carbonell, i membres de la corporació municipal van assistir a l’acte acompanyant a las persones assistentes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.