Torrent renova el contracte de la protectora d’animals a l’empresa investigada per la Guardia Civil

1536

El grup municipal de Compromís per Torrent demana novament al govern municipal convocar una reunió urgent del Consell de Protecció Animal davant la decisió de l’executiu de renovar el contracte amb la mercantil concessionària ubicada a Vinaròs.

L’objecte de la petició de convocatòria urgent del Consell ja va ser registrada per Compromís el dia 4 d’agost arran les denúncies interposades contra la concessionària, que està sent investigada per la Guardia Civil per presumpte maltractament animal.

A més de la convocatòria, Compromís va demanar el Registre d’Entrada i Eixida dels animals arreplegats a Torrent des de l’inici del contracte amb els corresponents informes veterinaris de l’empresa, així com els parts sobre les intervencions de la policia local en matèria d’animals abandonats junt amb els avisos enviats a l’empresa perquè arreplegue els animals de Torrent.

David Baviera ha advertit que es tracta d’un “nou incompliment” per part del govern del PSOE, en concret de la Regidoria de Drets dels Animals, “que es va comprometre a tractar l’assumpte de la custòdia, adopció i recollida dels animals primer en el Consell de Protecció, òrgan que fins ara només està constituït però sense que s’haja produïda cap reunió que aborde la problemàtica animalista a Torrent”.

Baviera ha explicat que la Junta de Govern Local va signar el contracte amb la concessionària el dia 01/09/2016, per un any, “i ara mitjançant  resolució de la Junta de Govern Local s’ha tornat a renovar aquesta concessió per un any, amb efectes des del 01/09/2017, i sense consultar als membres del Consell, incomplint el propi Reglament Municipal”.

Compromís recorda a l’alcalde Jesús Ros que “aquest tipus de decisions obvien la democràcia i la participació ciutadana al menysprear tant als grups municipals com a les protectores d’animals representades al Consell”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.