Podem treballa per a reforçar la seua estratègia municipalista cap al 2019

2175

Jaume Monfort ha estrenat el seu lloc com a Secretari de l'Àrea de Municipalisme de Podem amb una ruta aquestes últimes setmanes per algunes de les poblacions on la presència de la formació habitada és més important amb la finalitat de preparar la crucial cita de les Municipals del 2019. Aquesta ruta s'ha concretat en una sèrie de trobades conjuntes realitzades en Callosa, Castelló, Gata, Canals i Xirivella i en entrevistes personalitzades en una desena més de ciutats i pobles.

Segons ha afirmat Jaume Monfort, "aquest és un primer pas en una estratègia d'enfortiment local per a afrontar la cita electoral del 2019. El nostre futur passa per assegurar que les principals alcaldies seran governades pel Canvi polític, més necessari que mai".

A més de les trobades, Monfort s'ha reunit personalment amb càrrecs electes de candidatures del Canvi de tota la Comunitat, prioritzant aquells llocs on exerceixen labors de Govern, com Vinaròs, Pilar de la Horadada, Guardamar del Segura, Santa Pola, Altea, Sax, el Campello, Paterna, Navajas i Sogorb.

Podem completarà en les pròximes setmanes la ruta no solament amb els llocs on hi haja presència de candidatures afins, sinó també estructures locals pròpies del partit morat, com són els imprescindibles cercles i els Consells Ciutadans, òrgans de coordinació local de Podem.

Monfort ha manifestat la necessitat d'augmentar el contacte entre l'estructura autonòmica i la local i l'establiment de canals formals d'intercanvi de documentació, informació i experiències. A més, Monfort ha incidit en la necessitat de comptar amb assessories especialitzades i en la millora de la visibilització de les iniciatives impulsades per les candidatures del Canvi i les agrupacions locals de Podem.

Aquesta primera tanda de trobades i entrevistes ha sigut qualificada per Monfort com "molt productiva. Aquest és un primer pas en una estratègia d'enfortiment local per a afrontar la cita electoral del 2019. El nostre futur passa per assegurar que les principals alcaldies seran governades pel Canvi polític, més necessari que mai".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.