Torrent plenarà juny de cultura

706

Torrent estrena Tic Tac! Torrent i cultura, Torrent al carrer, un recull de propostes lúdiques per a tots els públics i que s’allargarà en les pròximes setmanes.

teatro calleLa programació de Tic Tac! és variada i per a tots els públics. Per als més menuts hi ha programades al llarg del mes animacions infantils a diversos punts de la ciutat, així com una gimcana. Este diumenge es lliuren els premis literaris de l’associació de veïns del Vedat que, enguany, ha batut el rècord de participació al voltant de 260 obres presentades.

Quant a arts escèniques, la pròxima setmana, la sala d’actes de l’Ajuntament acollirà la cloenda de la XXI Mostra de Teatre Escolar. A més a més, continuen les visites guiades nocturnes a la Torre i les bandes de la ciutat també tenen programats diversos concerts.

En el capítol dedicat al patrimoni local, des de les 9 del matí d’este diumenge tindrà lloc la confecció del tapís floral del Corpus Christi al carrer Major i el dia 22 de juny es presentarà el llibre El carrer de Sant Onofre, de Vicent Palacios.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha destacat que, per sort, “gràcies a l’intens treball de les associacions culturals i festives és molt complicat trobar un dia a Torrent sense esdeveniments o activitats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.