Torrent comença l’any amb una àmplia programació de tallers i activitats mediambientals

710

L’Ajuntament de Torrent oferix una àmplia programació per al primer trimestre del 2017 amb múltiples tallers i activitats que es repartixen entre l’Hort de Trénor i el Centre Ambiental del Vedat tots els cap de setmana de gener, febrer i març.

hort de trénor

L’Hort de Trénor oferix tallers cada diumenge, d'11.00 a 14.00 hores, uns tallers temàtics de reciclatge amb els quals es vol demostrar que es pot crear qualsevol objecte a partir de materials usats. Marcapàgines de fulles, Taller de petjades, El món dels minerals, Ecotrivial:quant saps sobre medi ambient?, Diversitat local: endèmic i exòtic, Recursos naturals-recursos humans o Paisatges de primavera són algunes de les activitats previstes en este espai perquè els mes xicotets en gaudisquen juntament amb la família.

En el Centre Ambiental del Vedat s’organitzen també cada cap de setmana activitats per a ensenyar a xiquets i adults la importància del respecte per la natura i la cura del planeta. El preu per a cada taller és de 4 euros per persona i el programa inclou per al mes de gener les activitats següents:

- 7 i 8 de gener. Taller: estampa el teu ecosistema.

- 14 i 15 de gener. Taller: pintura rupestre.

- 21 i 22 de gener. Contacontes.

- 28 gener. Fira de la taronja amb tallers infantils.

- 29 gener. Jornada de Portes Obertes per a la celebració del Dia de l’Arbre. Activitats gratuïtes. A més es plantaran arbres a les 11.00 hores en l’àrea recreativa del Pantà.

Altres iniciatives destacades durant el primer mes de l'any en el centre ambiental seran la celebració d'un concert debades l'últim diumenge del mes a les 12.00 hores i els mercats d'agricultura ecològica i local que s’organitzaran cada dissabte de 10.00 a 14.00 hores. Unes activitats que continuaran al llarg del primer trimestre de l’any i que busquen promoure els recursos naturals locals, educar els més xicotets en matèria mediambiental i gaudir en família de moments divertits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.