Més de 300 veïns participaran demà en la Gran Cavalcada de Reis Mags d'Alaquàs

865

Més de 300 veïns i veïnes de diferents associacions i col·lectius ciutadans participaran activament en la Cavalcada dels Reis Mags organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la tradicional nit del 5 de gener.

cavalcada-reis-mags-alaquasL’esdeveniment eixirà del col·legi González Gallarza i recorrerà els carrers fins arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs on es realitzarà una recepció oficial a càrrec de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i del Consell de Xiquets i Xiquetes que esperaran al balcó de l’Ajuntament.

Els Reis Mags arribaran precedits d’una gran Cavalcada protagonitzada pels col·lectius participants: la fanfarria de la Unió Musical d’Alaquàs, l’Escola de Teatre Joan Alabau i els Corresponsals Juvenils, els Clavaris de Sant Miquel 2017 i les Clavariesses de la Mare de Déu de l’Olivar, el grup de Danses l’Olivar i les mares i pares pares del col·legi Mare Josefa Campos.

Acompanyaran les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, l’Associació de Moros i Cristians Perolers, la Junta Local Fallera i els Clavaris del Crist 2017 respectivament. Comptarà també amb la participació del grup ALHAM, la Unió Musical d’Alaquàs i l’associació l’Oroneta que muntarà el seu betlem vivent a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Una vegada arriben a l’Ajuntament, sonarà el tradicional Aleluia i els Reis pujaran al balcó per oferir el seu tradicional discurs. A continuació, ja a l’escenari, rebran als xiquets i xiquetes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.