Tardor de capvespres i marjal a La Casa Penya

42

Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, ha ampliat l’oferta de visites guiades a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. A més de les ja consolidades visites guiades dels diumenges, esta tardor s’obrirà La Casa Penya els divendres a la vesprada per poder descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà i disfrutar del seu espectacular capvespre. Així mateix, també s’oferirà la possibilitat de concertar visites per a grups reduïts els dijous i els divendres al matí.

El confinament de la passada primavera va evidenciar, a causa de la pandèmia del coronavirus, la necessitat que te la majoria de persones d’estar en contacte amb la natura. Per això esta tardor des d’Acció Ecologista-Agró han posat totes les facilitats possibles perquè la ciutadania puga visitar La Casa Penya i descobrir la Marjal d’Almardà-Almenara.

Amb este objectiu, durant els pròxims mesos (octubre, novembre i desembre) s’ampliarà l’oferta de visites guiades a La Casa Penya. Concretament, s’han programat visites els divendres a la vesprada, durant les quals els visitants podran conéixer este centre mediambiental, se realitzaran passejos per la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya i es podrà contemplar el sempre espectacular capvespre d’Almardà.

D'esta manera des d’Acció Ecologista-Agró pretenen complementar l'educació ambiental, que per la pandèmia s’ha vist reduïda als centres escolars, amb visites familiars a la marjal. Però, també volen diversificar el públic a qui es dirigix les activitats amb visites temàtiques (aus, flora, cicle de l’aigua, custòdia del territori…) apropant-se al saladar, la platja o els camps de cultiu de la marjal.

La primera visita serà el divendres, 2 d’octubre, a les 18.00 hores. I les pròximes seran els següents divendres (16, 23 i 30 d’octubre), també a la mateixa hora (el divendres 9 d’Octubre La Casa Penya romandrà tancada per ser festiu). Més endavant, en novembre i desembre, es modificarà l’horari per poder aprofitar al màxim les hores de llum.

Tots aquells interessats en participar en algun dels capvespres de la tardor a La Casa Penya, han de seguir els mateixos passos que per apuntar-se a les visites dels diumenges, és a dir, enviar un correu a [email protected] on es rebrà la confirmació de la reserva de la plaça. Evidentment, l’aforament de les visites serà reduït, per poder mantindre així la distància interpersonal de seguretat per la COVID-19.

En el correu de confirmació de la reserva s’enviarà el protocol sanitari que s’haurà de complir i una sèrie de recomanacions i bones pràctiques. Des d’Acció Ecologista-Agró demanen responsabilitat i rigor en el compliment del protocol.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.