Som Valencians ratifica a Vicent Iborra per a encapçalar la llista d’Alcàsser en les properes eleccions municipals

748

Som Valencians ha presentat i ratificat en la IV assemblea general de la formació valencianista que ha tingut lloc en l´hotel Hollidays in Express de València al candidat per Alcàsser Vicent Iborra.

Iborra conta amb companys dilatada experiència política dins del valencianisme com Julio Chanzà, Benjamin Lafarga, Jaume Hurtado, Lola Garcia Broch o Joan Ignaci Culla amb els que procurarà aupar la coalició “a lo més alt del mapa electoral valencià”.

Iborra ha mostrat el seu agraïment als assistents que han omplit el saló d´actes del hotel de la capital valenciana i ha reafirmat el seu compromís recolzat per la executiva Local, de treballar colze a colze per a la societat valenciana i col·locar a la formació dins de les institucions valencianes.

“El objetiu i aixina mos ho están demostrant les enquestes, pujant en intenció de vot es recuperar una força política propia en poder Valencià que defenga tots i cada u dels interessos econòmics , polítics i culturals de la Comunitat , evitant novament ser ningunejats per els actuals goberns centralistes de ponent o tramuntana”, ha declarat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.