Compromís per Paiporta contesta al Partit Popular que la llei no permet fer una qüestió de confiança

0
543

L’article 197 bis apartat 6 de la Llei Orgànica de Règim Local impedeix que un govern se sotmeta a una qüestió de confiança quan resta menys d’un any per a les eleccions. Des de Compromís per Paiporta no entenen “com el Partit Popular de Paiporta on, suposadament, el seu portaveu Vicente Ibor és llicenciat en dret, no coneixen la llei que regeix la seua tasca com a regidors”, en referència a la petició que va fer el dimecres el PP per tal que l’alcaldessa es sotmetera a una qüestió de confiança.

Isabel Martín alcaldesa de Paiporta“És molt greu que les regidores i els regidors del Partit Popular de Paiporta demostren una vegada darrere l’altra que desconeixen la llei o que els és absolutament indiferent i el que volen és incendiar partint de la base que la resta tampoc coneguem la llei”, han declarat des de Compromís.

Així, han defensat que el Govern de Paiporta “continua fent una gestió impecable, tant és així, que en els últims plens, el PP ha votat a favor totes les propostes, que la seua manera d’actuar està en la línia del que porta tota la legislatura fent: incendiar i voler fer un “Sálvame de la política municipal” sense treballar. Per això amb 7 regidors han presentat, només, una proposta per any”.

“Quan el PP va arribar al Govern de Paiporta l’Ajuntament tenia 3 milions de deute, quan se’n van anar tenia 7 i els serveis socials desmantellats. És evident que no tenen capacitat per gestionar els recursos de les persones de Paiporta per molt que els agrade eixir en les fotos. En tres anys de govern progressista hem deixat el deute a 0, hem invertit dos milions d’euros i hem pagat dues expropiacions amb recursos propis. Per això, des de Compromís per Paiporta, continuarem treballant perquè Paiporta tinga un govern d’esquerres en aquesta i en les pròximes legislatures”, expliquen des de Compromís, on consideren “ridícul veure al PP moralitzant amb una trànsfuga a la seua bancada”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.