S'incorporen 10 treballadors de la Brigada Covid per tal d'efectuar tasques de desinfecció a Xàtiva

35

L'Ajuntament de Xàtiva ha incorporat als deu treballadors (nou peons i un oficial) que formaran part de la Brigada Covid que s'encarregarà de la desinfecció d'espais públics oberts i infraestructures municipals, mercats i altres edificis com ara residències de majors, pavellons i instal·lacions esportives, immediacions de centres sanitaris, parcs infantils i altres espais de la via pública.

Aquestes incorporacions són possibles gràcies a la subvenció de 108.200 euros per part del Servei Valencià d'Ocupació i Economia (LABORA) i del programa Avalem Experiència ECOVID de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El contracte té una durada de sis mesos, a jornada completa, i servirà per donar solució a l'augment de les tasques de neteja i desinfecció provocades per la pandèmia. Les persones contractades tenen almenys 30 anys d'edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid-19, i començaran aquesta setmana a desenvolupar les tasques específiques de desinfecció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.