Silla inicia les obres de construcció de l’aparcament públic per a 80 cotxes al costat de La Nau

504

Silla ha començat els treballs d’acondicionament del solar de 3.000 metres quadrats situat al costat de La Nau per convertir-lo en un espai d’ús polivalent i aparcament públic de vehicles.

Després de realitzar les tasques de neteja del solar, i els treballs de desamiantat de les teulades de les construccions existents que s’han enderrocat, ara els treballs es centraran en l’asfaltat de la zona, la jardineria i la pintura viària.

Una vegada acabades les obres els veïns i veïnes de Silla podran gaudir d’una nova àrea d’aparcament per a 80 cotxes més 8 places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda que ofereix una alternativa d’aparcament segur i amb amplitud, a pocs metres d’alguns dels espais públics i establiments de restauració més transitats del poble.

La nova zona habilitada per a l’aparcament, comptarà amb 2 eixides, una directa a l’avinguda d’Alacant, i una altra pel camí de la Torreta i s’aprofitarà aquesta intervenció per a implantar més zones verdes al voltant per tal d’aconseguir una millora paisatgística de l’entorn.

Millora de l'aparcament al nucli urbá

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Silla continua treballant per a millorar l’aparcament al nucli urbà de Silla, alhora que crea un nou espai polivalent a l’aire lliure per poder portar a terme diferents activitats durant l’època estival.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.