Silla formarà a personal de l’Ajuntament per tal de crear un nou servei d’atenció als afectats per hipoteques

2
208

El regidor de Comunitat de l’Ajuntament de Silla, Salva Mestre, i la regidora de Serveis Socials, Trini Martínez, s’han reunit amb l’expert en assessoria hipotecària Rafa Aguado i l’equip tècnic de Serveis Socials de l’Ajuntament per tal de programar el Pla de Formació del personal de l’Ajuntament que permetrà “ajudar al màxim a les persones afectades per problemes hipotecaris amb els bancs”.

L’objectiu és aprofundir en la millora dels serveis comunitaris oferint un servei d’assessorament hipotecari avançat, específic i preventiu en fase prejudicial. Es tracta de donar solució als problemes al més prompte possible mitjançant la negociació amb els bancs per tal d’evitar el judici i els processos de desnonaments.

La previsió és que el nou servei municipal d’assessorament hipotecari estiga operatiu al mes de setembre.

2 Comentarios

  1. […] En col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social hem impulsat un pla de formació del personal de l’Ajuntament per a ajudar al màxim a les persones afectades per problemes hipotecaris. L’objectiu és aprofundir en la millora dels serveis comunitaris oferint un servei d’assessorament hipotecari avançat, específic i preventiu en fase pre-judicial. Es tracta de donar solució als problemes el més prompte possible mitjançant la negociació amb els bancs per a evitar el judicis i els processos de desnonament. Els veïns de Silla hem de saber que el nostre Ajuntament ens pot ajudar de la forma més ràpida i eficaç en la defensa del dret constitucional a l’habitatge. Més informació, ací. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here