Picassent disfrutarà de les Festes de la Miraculosa i de la Fira de la Tapa i del Comerç

1385

Cultura, tradició, gastronomia i comerç. Estos i més ingredients es donaran cita este cap de setmana a Picassent, municipi que, ben entrada la primavera, podrà disfrutar de tres dies en què el centre de la població, concretament el Mercat Municipal i la seua plaça, concentrarà la II edició de la Fira de la Tapa i del Comerç, a més, de les diferents activitats de les Festes de la Miraculosa.

Picassent. Fira de la tapa

Amb un cost total de 25.000 euros, l’Ajuntament destaca “l’esforç per unir, per fer entendre que amb el treball de totes les parts implicades som més forts i podem emprendre iniciatives d’este calat”, assenyala l’alcaldessa Conxa García.

Enguany, els venedors del Mercat Municipal se sumen a la Fira de la Tapa i oferiran els seues productes durant tot el decurs de la fira. A més, el pàrquing del propi mercat estarà obert tot el temps que estiga oberta la mostra. Les tapes seran creatives, imaginatives i moltes d’elles amb ingredients casolans i mediterranis. Per només 1, 50 euros i amb un total de 24 establiments, els assistents podran assaborir les diferents propostes dels restauradors i també venedors del Mercat.

Quant al comerç, 16 empreses oferiren ofertes i promocions exclusives de cara a la fira a més de posar en relleu el valor de la proximitat i el segell de comerç local i distintiu.
Festes de la Miraculosa
El primer dia d’estes festes, el dia 20 de maig, començarà amb una desfilada de moros i cristians en què participaran 18 comparses i més de 200 persones estaran pels carrers adjacents al Mercat Municipal. A l’endemà, 21 de maig, teatre infantil de vesprada i després torn per la música, primerament amb la Societat Musical l’Om a l’interior del temple de la Miraculosa, i posteriorment, a les 11 de la nit, tindre lloc un tribut a Mecano, amb les notes musicals de la Societat Artístico Musical (SAM) i la producció d’Infinity Producciones. Un espectacle que recentment va triomfar a Gandia, i que ara a Picassent, es podrà gaudir a més, com tota la resta d’actuacions, de forma gratuïta.
Diumenge serà el torn dels actes religiosos i com a colofó final, la solemne processó a partir de les 9 de la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.