Silla es prepara per a la 15ª Fira de Sant Sebastià amb un increment d’expositors

490

silla.firacartelDivendres que ve, a les 20 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de la 15a Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, i la resta d’autoritats. Una nova edició en la que el nombre d’expositors ha pujat, sobretot, a l’àrea de restauració que, de quatre representants a la Fira ha passat a nou.

En total, la Fira comptarà amb 80 expositors, cinc més que l’any passat. La Fira Medieval, per la seua part, passa de tindre 60 casetes l’any passat a 80 enguany. Dades que des de l’Ajuntament han qualificat de “molt positives”.

Aquesta Fira des del seu naixement ha sigut un impuls perquè el comerç de Silla siga més conegut encara, ja que ha abraçat expositors comercials, gastronòmics, d’oci i agrícoles. Avui en dia es consolida com una de las fires més importants de la comarca.

Més de 35.000 persones s’aproparen al poble en l’última edició per a gaudir d’aquest aparador comercial i gastronòmic ple d’activitats per a tots els públics i ofertes comercials molt diverses.

Visita de les Cambreres del Crist

Previament al cap de setmana de la Fira de Sant Sebastià, l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, junt amb la regidora de Festes, Amada Garrido, rebran al despatx d’Alcaldia les noves Cambreres del Crist demà de vesprada. Aquest any l’honor recau en les germanes Carmen María Gimeno Valero i Helena Gimeno Valero  

L’alcalde els explicarà el programa de la Fira de Sant Sebastià per al pròxim cap de setmana i les invitarà a la inauguració oficial de la 15a Fira de Sant Sebastià que tindrà lloc el pròxim divendres a les 20.00 hores. Aquest any més tard, ja que a les 19.00 hores es procedirà a l’obertura de les noves instal·lacions del Museu d’Història i Arqueologia de Silla (MARS), a càrrec de l’alcalde de Silla.

01.silla.cambreres
Les Cambreres del Crist de Silla 2014.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.