Silla convoca per segona vegada els premis a l’ús del valencià en el comerç local

300

L’Ajuntament de Silla ha convocat els Premis a l’ús del valencià en el comerç local destinats a persones autònomes o microempreses que realitzen una activitat comercial, de restauració i serveis en establiments ubicats a Silla.

Silla ús valencià comerç localSilla ha convocat 2 modalitats i en total es lliuraran 8 premis, dels quals quatre premis seran per a la modalitat 1, premi per l’ús del valencià en la retolació i en el material imprès, i els altres quatre seran per la modalitat 2, premis per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies. Els dos primers premis estan dotats amb 500 euros, els segons amb 400, els tercers de 300 euros i el quart de 200 euros.

Cada participant només pot presentar-se a una modalitat i qui va guanyar l’any passat en una modalitat no pot presentar-se enguany en la mateixa modalitat, però si en l’altra.

A més, a tots els comerços i serveis que hi participen se’ls lliuraran unes bosses de ràfia amb els lemes 'Jo, comerç local. Compre en valencià' perquè puguen oferir-les a la seua clientela.

Les persones autònomes o microempreses que complisquen algun dels requisits podran participar en aquests premis presentant una sol·licitud i un dossier o memòria en què s’expliquen les activitats que es duen a terme en valencià (retolació, documentació administrativa, marxandatge, xarxes socials…). Màxim 20 fulls. És preferible que la sol·licitud i el dossier es presenten a través de la seu electrònica per comoditat i per no haver de fer cues innecessàries: https://silla.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=12071

Aquests premis s’han pogut convocar per segona vegada gràcies a una subvenció de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.