Silla busca projectes que dinamitzen la vida cultural i social del municipi

1440

La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació de l'Ajuntament de Silla ha presentat Impulsa Silla, una iniciativa que naix amb la intenció d’ajudar a realitzar projectes d’activitats lúdiques i intervencions de tipus sociocultural i comunitari en l’àmbit de l’animació social i cultural al municipi i que incidisquen en el desenvolupament de la cultura i la cohesió social de la comunitat.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se ací de forma preliminar a la convocatòria oficial definitiva per tal que qualsevol persona tinga la possibilitat de fer aportacions i suggeriments al llarg d'un termini de 10 dies.

Respecte al procediment de concessió de les subvencions, serà el de concurrència competitiva, mitjançant procediment selectiu, on hi haurà una anàlisi tècnica de les sol·licituds presentades per establir la seua aptitud i una posterior fase de participació ciutadana on el veïnat de Silla, directament, mitjançant una Enquesta Popular, expressarà les seues preferències sobre el total de projectes prèviament aprovats i designarà així els projectes que finalment seran subvencionats.

Les propostes que es presenten a Impulsa Silla han de plantejar actuacions encaminades a millorar la dinamització cultural i social de la vida comunitària del municipi de Silla, incloent-hi la d'aquells col·lectius que es troben en situació de major risc d'exclusió social o en greu risc d'estar-ho.

Concretament, es consideraran subvencionables aquells projectes que duguen a terme accions emmarcades en els àmbits de la cultura, la cohesió comunitària i els valors per a la convivència i la igualtat.

A més, els projectes també han de suposar una acció singular i qualificada en el conjunt de la vida sociocultural del municipi i ser viables des del punt de vista tècnic, econòmic i social a més de realitzar-se al poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.