S’esterilitzen 62 gats del carrer a Godella durant l’any 2018

0
308

La campanya d’esterilització de 2018 dels gats que viuen als carrers de Godella, per tal de controlar la població felina, ha estat “molt satisfactòria”, com ha dit el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Fernando Oliveros, que ha agraït la tasca realitzada per les persones voluntàries.

En total, 52 femelles i 10 mascles han estat esterilitzats durant l’any 2018. Poc menys que l’any passat, però cal destacar que pràcticament tots els animals de les colònies estan ja esterilitzats, i les noves intervencions es realitzen als gatets que alguns veïns i veïnes abandonen, infracció que pot ser motiu de denúncia.

La campanya de 2019 es centrarà en la prevenció d’estos abandonaments i en reforçar el treball conjunt amb les clíniques veterinàries del poble. Pròximament es col·locarà una senyal junt a les colònies protegides per l’Ajuntament per tal de conscienciar la població i evitar abandonaments. També es lliurarà una identificació a les clíniques que treballen en este Pla d’Esterilització Felina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.