Sedaví inaugura el seu Skatepark a petició dels més joves

610

L’Ajuntament de Sedaví ha portat a terme la inauguració d’un Skatepark a partir de les reivindicacions dels joves de la localitat. Estos desitjaven un espai per practicar este esport que tant triomfa entre la joventut, especialment. Ara, podran fer-ho al costat del magatzem municipal, d’una manera accessible i, sobretot, segura.

Ha sigut el col·lectiu jove de Sedaví qui ha reivindicat la zona. Un espai en el que els aficionats a l’skate, una variant del monopatí, podran realitzar este esport sense riscos i d’una manera segura per a ells i el seu voltant. Una mesura que moltes localitats ja han prés i que se suma a la intenció de donar un lloc per al temps lliure de la joventut, lluny dels mals hàbits, comuns en l’etapa de l’adolescència.

L’alcalde del municipi, J. Ferran Baixauli i la regidora de joventut, Marga Bau, van visitar les instal·lacions. D’esta manera van poder conversar amb alguns dels usuaris de l’skatepark, un d’ells els va assegurar que estava molt agraït de tenir-ne un per fi i, a més, molt millor que el d’altres localitats ja que presenta un gran espai entre cada mòdul.

Es tracta d’una instal·lació que compta amb sis mòduls diferents per treballar les diferents tècniques d’este esport. A més, garantix la seguretat dels usuaris i establix un seguit de normes per a millorar, encara més, la seguretat de tots els qui vullguen passar una bona estona en el nou espai.

Segons l’alcalde de Sedaví “les primeres valoracions són positives per part dels joves, volem continuar i fer d’aquesta zona un punt de referència d’oci juvenil i saludable. Per tant, aquesta pròxima legislatura, treballarem dos mesures importants: crear en este parc un circuit de calistènia, un esport que cada dia guanya més adeptes joves i, segon, traslladar el casal jove a les dependències en desús del magatzem municipal, que ara mateix s’utilitza per guardar mobles i equipament vell”, ha afirmat l’alcalde.

Per la seua banda, la regidora de joventut ha traslladat que “estem molt contents d’haver portat a terme esta reivindicació que feien els joves des de feia molts anys, cal crear alternatives d’oci saludables per als nostres joves i sense dubte, l’skatepark és una d’elles”, ha constat Marga Bau.

Així, els joves ja podem gaudir d’este espai i dedicar el seu temps lliure dins d’un lloc creat adequadament per a ells. Una iniciativa que pretén fomentar l’oci i el temps lliure d’una manera saludable i profitosa a través de l’esport i la diversió, en un entorn segur i accessible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.