Els veïns del Centre Històric de Manises logren que l’ajuntament acondicione per fi la Plaça Cor de Jesús

0
145

L’Ajuntament de Manises ha iniciat aquesta setmana la replantació de la zona enjardinada de Plaça Cor de Jesús. Des de fa anys, nombroses han sigut les peticions dels veïns i veïnes del Centre Històric de la ciutat de Manises perquè es realitzara aquesta tasca i l’actual equip de govern ha escoltat als seus veïns i ha iniciat la replantació.

replantació de la zona enjardinada de Plaça Cor de JesúsEls treballs que s’estan duent a terme consisteixen a airejar i recebar la terra per a posteriorment instal·lar reg per degoteig intel·ligent i plantar tanques, arbustos i flors en edat adulta. D’aquesta forma, es pretén tenir en bon estat de conservació i que siga més difícil que es deterioren les zones enjardinades per condicions climatològiques o perquè alguns xicotets animals entren en elles.

Aquesta actuació es farà extensiva a la resta de parcs i zones enjardinades del municipi amb la finalitat de dotar a la ciutat de zones enjardinades correctament mantingudes que donen vida i color a Manises i sobretot, que a poc a poc Manises tinga un xicotet pulmó verd per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
El regidor de Medi Ambiente de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat la importància de replantar i mantenir en unes condicions adequades les escasses zones verdes que disposa Manises en aquest moment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here