Reme Navarro, candidata de nou de Compromís a l'alcaldia de Benetússer

1134

El col·lectiu de Compromís per Benetússer ha escollit, per unanimitat, a Reme Navarro, actual regidora de l'area d'Hisenda de l'ajuntament de Benetússer, com a candidata a l'alcaldia de Benetússer per a les properes Eleccions Municipals que es celebraran el 26 de maig.

compromis Benetusser Reme Alapont Enric MoreraA ella, com a cap de llista i portaveu local, s'afegeixen 4 persones més per encapçalar els 5 primers llocs de la llista: Carmen Elvira Albors Gil; José Luis García Martínez, Néstor Campos Bokokó i Laura Arbona Bou.

Després de la seu elecció com a candidata, Navarro ha afirmat que "estic amb moltes ganes i il·lusió per continuar treballant pel poble. En esta legislatura, hem aportat una altra forma de gestionar a l'ajuntament, però queda molt per fer i les persones que formem la candidatura estem preparades per dur a terme els projectes que hem començat i els nous que implantarem amb la vostra participació".

Navarro també va anunciar que Compromís per Benetússer comptarà en breu amb una seu on els veïns i les veïnes tindran la possibilitat de reunir-se per a participar més activament en totes les accions que decidim dur endavant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.