Rafelbunyol reprén les retransmissions del plenari però ara a través de Youtube

614

Rafelbunyol-youtube-canalTots els veïns i veïnes de Rafelbunyol que ho desitgen podran seguir la retransmissió del ple en directe a través del nou canal de youtube de l’Ajuntament de Rafelbunyol. La iniciativa de Rafelbunyol se suma a la d’ altres ajuntaments de la comarca com Museros o la idea d’ altres partits polítics, com Compromís per Torrent

El Ple del 28 d’octubre serà el primer que Rafelbunyol retransmeta per Youtube reprenent l’emissió dels plenaris que ja es va fer anys arrere a través de la pàgina web. L’ajuntament de Rafelbunyol explica que la web no donava la qualitat suficient perquè els veïns pogueren seguir en directe els plenaris i per això els farem ara a través de Youtube”.

Segons confirmaren a Hortanoticias fons municipal, la retransmissió del Ple “a través de les noves tecnologies per a mantenir informada a la població” tindrà un cost 0 i servirà per fomentar la transparència de l’acció política.

Una vegada conclosa la retransmissió en directe, en aquest canal (https://www.youtube.com/channel/UC9DVs4tf929mr3xcQC18hfg) els internautes podran veure tots els plens.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.