Rafelbunyol posa en marxa un cicle d'empoderament sociolaboral per a dones

680

Ahir començà el primer dels huit tallers que conformen el cicle d'empoderament sociolaboral per a dones "Ocupándome bien y mejor". Un itinerari que té com a objectiu principal la inserció sociolaboral de les dones de xicotets núclis urbans.

Es tracta d'una iniciativa conjunta de les regidories d'Igualtat i Serveis Socials, posada en marxa per a capacitar a les dones participants en l'ús de les noves tecnologies per a contribuir al seu creiximent personal, laboral, econòmic o social.

"Com totes les activitats de l'àrea d'Igualtat, aquesta és una iniciativa transversal, en la qual hem col·laborat amb Serveis Socials per a informar a les principals interessades de l'organització del cicle. Una societat inclusiva no deixa a cap persona enrere, amb aquest tipus de projectes volem donar les eines adequades a les dones que ho requereixen per a continuar avançant i fomentar la seua inserció sociolaboral", afirma Alicia Piquer.

L'únic requisit per a accedir a aquest cicle és estar empadronada en el municipi. Si bé, està orientat a dones amb més dificultats per a accedir al mercat laboral, és a dir, dones amb discapacitat, immigrants, amb risc d'exclusió social o víctimes de violència de gènere.

Des d'abril i fins a juny, es portaran a terme aquests tallers, projectats amb perspectiva de gènere per a atendre totes les necessitats que travessen i afecten únicament la vida de les dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.