Rafelbunyol posa en marxa un cicle d'empoderament sociolaboral per a dones

7 lecturas

Ahir començà el primer dels huit tallers que conformen el cicle d'empoderament sociolaboral per a dones "Ocupándome bien y mejor". Un itinerari que té com a objectiu principal la inserció sociolaboral de les dones de xicotets núclis urbans.

Es tracta d'una iniciativa conjunta de les regidories d'Igualtat i Serveis Socials, posada en marxa per a capacitar a les dones participants en l'ús de les noves tecnologies per a contribuir al seu creiximent personal, laboral, econòmic o social.

"Com totes les activitats de l'àrea d'Igualtat, aquesta és una iniciativa transversal, en la qual hem col·laborat amb Serveis Socials per a informar a les principals interessades de l'organització del cicle. Una societat inclusiva no deixa a cap persona enrere, amb aquest tipus de projectes volem donar les eines adequades a les dones que ho requereixen per a continuar avançant i fomentar la seua inserció sociolaboral", afirma Alicia Piquer.

L'únic requisit per a accedir a aquest cicle és estar empadronada en el municipi. Si bé, està orientat a dones amb més dificultats per a accedir al mercat laboral, és a dir, dones amb discapacitat, immigrants, amb risc d'exclusió social o víctimes de violència de gènere.

Des d'abril i fins a juny, es portaran a terme aquests tallers, projectats amb perspectiva de gènere per a atendre totes les necessitats que travessen i afecten únicament la vida de les dones.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí