Rafelbunyol obri el termini d'inscripció per a les Escoles d'Estiu i Esportiva

725

S’ha obert el termini d'inscripció per a les Escoles d'Estiu i Esportiva de Rafelbunyol organitzades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament. Avalades per l'èxit de les anteriors convocatòries, el Consistori ha decidit continuar un any més amb aquestes Escoles amb l'objectiu d'oferir a joves i xicotets diverses alternatives per a gaudir de l'època estival, així com ajudar als pares i mares a compatibilitzar la vida familiar i laboral.

escuela_veranoLa inscripció per a ambdues escoles es formalitzarà en la Casa del Jove, fins al pròxim 23 de juny. Tota la informació i documentació relativa pot descarregar-se en la pàgina web municipal. Tant l'Escola d'Estiu, com l'Escola Esportiva, tindran lloc de l'1 al 29 de juliol i estan dirigides i coordinades per personal qualificat encarregat de vetlar pel benestar dels i les alumnes mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l'estiu d'una manera diferent i saludable.

A l'Escola d'Estiu, que es durà a terme en el col·legi públic Verge del Miracle, es preveu assistiran entorn a un centenar de xiquets i xiquetes d'entre 3 i els 14 anys d'edat. En ella, els participants realitzaran multitud de jocs, activitats i tallers, així com diverses excursions i eixides organitzades, a més de banyar-se i gaudir en la Piscina Municipal d'Estiu.

D'altra banda, l'Ajuntament també engega l'Escola Esportiva de Rafelbunyol que cada any compta amb més adeptes. Amb una xifra d'alumnes similar, l'Escola Esportiva tindrà lloc en les instal·lacions del Complex Esportiu Paco Camarasa. En ella, els i les participants, de 6 a 16 anys, dividits per edats, practicaran multitud de disciplines esportives tals com la natació, el futbol 7, el bàsquet, el pàdel o la pilota valenciana.

Aquesta iniciativa, esportiva i didàctica, ofereix als veïns i veïnes de la localitat una alternativa perquè els seus fills i filles gaudisquen de l'estiu d'una forma sana, participativa i divertida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.