Rafelbunyol licita les obres de la llar social de poliesportiu municipal Paco Camarasa

12 lecturas

Rafelbunyol ha procedit a l'aprovació de l'expedient per a la contractació de les obres d'adequació i accessibilitat exterior de la llar social de poliesportiu municipal per un import total de 143.702 €.

Visita del vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, a Rafelbunyol/ Foto: Dip. València
Les obres consistiran en l'adaptació del local, que es troba dins del poliesportiu, en una llar social amb bar i cuina, ja que en l'actualitat no està adaptat per a aquesta finalitat.

Durant la visita realitzada pel vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, a la localitat, l'alcalde, Fran López, aprofità per a informar-lo del primer pas d'aquestes obres que estan incloses al Pla d'Inversions de la Diputació 2020-2021.

L'alcalde ha manifestat que "gràcies als recursos que inverteix la Diputació al municipi, s'han portat a terme durant aquests últims anys les obres d'adequació del poliesportiu per a tindre les instal·lacions completes i de qualitat que Rafelbunyol mereix".

Amb aquestes obres es pretén adaptar l'edifici per al seu ús com a llar social, amb un espai per a taules, barra, cuina, lavabos, vestuari i magatzem, així com millorar l'accessibilitat i adequar una zona enfront de l'edifici per a, posteriorment, instal·lar un parc infantil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí