Rafelbunyol inverteix 240.000 euros per millorar la mobilitat als seus polígons industrials

43

L’ajuntament de Rafelbunyol ha aprovat en ple destinar 240 mil euros per millorar i acondicionar les distintes àrees industrials de la localitat.

En concret, es tracta d’un progressiu projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis que es porta desenvolupant des de 2018 amb una inversió total de 672.666,64 euros.

A més, el consistori ha explicat que enguany es continua adequant les infraestructures del Polígon l’Horteta, amb una dotació pressupostària de 200 mil euros. Un »important projecte» al qual, per primera vegada, es suma a la rehabilitació de l’àrea del Polígon del Sector V amb una subvenció de 40 mil euros.

Les obres aniran orientades a la millora de l’asfaltat i de les condicions del trànsit dins del polígon i a facilitar la mobilitat urbana amb l’adequació del carril bici. A més de afegir senyalització horitzontal i vertical e instal·lar noves càmeres de vigilància, entre altres.

«Treballem per a fer de la nostra localitat un poble millor, amb millors serveis i oportunitats de desenvolupament. Aquest projecte sorgeix per la necessitat de millorar les condicions existents en el polígon, afirmaba Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.