Rafelbunyol inicia els 5 projectes finançats per la Diputació de València amb el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles

4 lecturas

L'Ajuntament de Rafelbunyol acaba l'any immers en obres per a la millora de les instal·lacions municipals amb la finalitat d'oferir un millor servei als ciutadans, adequant edificis per a complir amb la normativa d’accessibilitat i continuar amb l’acondicionament del Poliesportiu que va estar abandonat 8 anys.

El Consistori, a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles 2015, finançat per la Diputació de València, tal com estableixen les bases d'aquesta convocatòria, ha començat ja les obres de rehabilitació i condicionament de cinc projectes diferents amb un cost total de 214.000, 05 euros.

Gràcies a aquest pla s'estan escometent la rehabilitació de la Casa del Jove per a fer-la accessible a les persones amb discapacitat. Una adequació imprescindible per a legalitzar la situació del Centre i de la Biblioteca i, a més, donar un servei igualitari a tots els veïns i veïnes, sense cap discriminació cap a les persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta d'una primera fase en la qual se suprimiran les barreres arquitectòniques de la planta baixa, eliminant els graons i posant una rampa adequada, a més de complementar les escales d'accés al segon pis preparant el buit de l'ascensor per a en una segona fase instal·lar-lo.

També, la rehabilitació de l'Escola Taller. Aquest edifici anteriorment va ser utilitzat com Escoleta Infantil fins a la creació de la nova edificació en el sector IV. Actualment, necessita obres de millora i reparació de les deficiències causades pel desús. A més es van a adequar els serveis, substituint els sanejaments infantils pels d'adults i fomentar l'accessibilitat de l'edifici.

D'altra banda, el condicionament del Poliesportiu Municipal. Les instal·lacions existents de vestuaris i graderies del camp de futbol del poliesportiu requereixen de certes obres de condicionament per a complir la normativa vigent per a aquest tipus d'activitat d'espectacle públic. A més, es reformaran i repararan els frontons i la pista poliesportiva per a poder donar de nou servei, després d’anys clausurats i fora d'ús pel seu mal estat.

Amb aquest Pla també s'estan realitzant reparacions en l’Auditori Rafelbunyol. Aquestes obres consisteixen en la reparació de la instal·lació de l'aire condicionat, a més d'aplicar un tractament preventiu de corca als revestiments de fusta de paviment i parets de la sala de concerts. I, finalment, es portaran a terme reparacions en l'enllumenat públic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí