Rafelbunyol inicia els 5 projectes finançats per la Diputació de València amb el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles

409

L'Ajuntament de Rafelbunyol acaba l'any immers en obres per a la millora de les instal·lacions municipals amb la finalitat d'oferir un millor servei als ciutadans, adequant edificis per a complir amb la normativa d’accessibilitat i continuar amb l’acondicionament del Poliesportiu que va estar abandonat 8 anys.

El Consistori, a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles 2015, finançat per la Diputació de València, tal com estableixen les bases d'aquesta convocatòria, ha començat ja les obres de rehabilitació i condicionament de cinc projectes diferents amb un cost total de 214.000, 05 euros.

Gràcies a aquest pla s'estan escometent la rehabilitació de la Casa del Jove per a fer-la accessible a les persones amb discapacitat. Una adequació imprescindible per a legalitzar la situació del Centre i de la Biblioteca i, a més, donar un servei igualitari a tots els veïns i veïnes, sense cap discriminació cap a les persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta d'una primera fase en la qual se suprimiran les barreres arquitectòniques de la planta baixa, eliminant els graons i posant una rampa adequada, a més de complementar les escales d'accés al segon pis preparant el buit de l'ascensor per a en una segona fase instal·lar-lo.

També, la rehabilitació de l'Escola Taller. Aquest edifici anteriorment va ser utilitzat com Escoleta Infantil fins a la creació de la nova edificació en el sector IV. Actualment, necessita obres de millora i reparació de les deficiències causades pel desús. A més es van a adequar els serveis, substituint els sanejaments infantils pels d'adults i fomentar l'accessibilitat de l'edifici.

D'altra banda, el condicionament del Poliesportiu Municipal. Les instal·lacions existents de vestuaris i graderies del camp de futbol del poliesportiu requereixen de certes obres de condicionament per a complir la normativa vigent per a aquest tipus d'activitat d'espectacle públic. A més, es reformaran i repararan els frontons i la pista poliesportiva per a poder donar de nou servei, després d’anys clausurats i fora d'ús pel seu mal estat.

Amb aquest Pla també s'estan realitzant reparacions en l’Auditori Rafelbunyol. Aquestes obres consisteixen en la reparació de la instal·lació de l'aire condicionat, a més d'aplicar un tractament preventiu de corca als revestiments de fusta de paviment i parets de la sala de concerts. I, finalment, es portaran a terme reparacions en l'enllumenat públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.