Rafelbunyol celebra el primer debat sobre l’estat del municipi amb els quatre portaveus municipals

879

Rafelbunyol celebra demà divendres, 2 de desembre, el seu primer Debat sobre l'Estat de Rafelbunyol. Un acte de transparència de la gestió política municipal, així com de proximitat amb la ciutadania en tractar els temes que més interessen a la població.

debatUn debat a quatre entre els caps de llista dels quatre partits que conformen la Corporació Municipal: Fran López, del PSPV-PSOE; Enric Carbonell, de Compromís; Miguel Saborit, del Partit Popular i Victor Encarnación, d'Independents de Rafelbunyol. Moderats pel periodista i veí de la localitat Xavi Borrás, analitzaran els temes més rellevants de la situació del municipi.

Hisenda, activitats ciutadanes, acció social i foment seran els grans blocs entorn als quals girarà aquest debat en el qual per descomptat també podrà participar la ciutadania assistent a qui se li brindarà la possibilitat de realitzar preguntes a tots els intervinents.

Una iniciativa pionera en la localitat, promoguda desprès de l’aprovació, per unanimitat, de una moció de Compromís, tant i que ja l’arreplegaven com a proposta en els seus programes electorals tant PSPV-PSOE com Compromís, i que ara es fa realitat en aquesta cita que tindrà lloc a les 19.30 hores en el saló d'actes de la Casa de la Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.