Rafelbunyol celebra el primer debat sobre l’estat del municipi amb els quatre portaveus municipals

0
269

Rafelbunyol celebra demà divendres, 2 de desembre, el seu primer Debat sobre l’Estat de Rafelbunyol. Un acte de transparència de la gestió política municipal, així com de proximitat amb la ciutadania en tractar els temes que més interessen a la població.

debatUn debat a quatre entre els caps de llista dels quatre partits que conformen la Corporació Municipal: Fran López, del PSPV-PSOE; Enric Carbonell, de Compromís; Miguel Saborit, del Partit Popular i Victor Encarnación, d’Independents de Rafelbunyol. Moderats pel periodista i veí de la localitat Xavi Borrás, analitzaran els temes més rellevants de la situació del municipi.

Hisenda, activitats ciutadanes, acció social i foment seran els grans blocs entorn als quals girarà aquest debat en el qual per descomptat també podrà participar la ciutadania assistent a qui se li brindarà la possibilitat de realitzar preguntes a tots els intervinents.

Una iniciativa pionera en la localitat, promoguda desprès de l’aprovació, per unanimitat, de una moció de Compromís, tant i que ja l’arreplegaven com a proposta en els seus programes electorals tant PSPV-PSOE com Compromís, i que ara es fa realitat en aquesta cita que tindrà lloc a les 19.30 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here