Manises posa en marxa l'Observatori d'Igualtat Educativa

747

L'Ajuntament de Manises ha posat en marxa un nou projecte en col·laboració amb la Universitat de València amb la finalitat de transformar l'educació de Manises: l'Observatori d'Igualtat Educativa (OIE).

manises-posa-en-marxa-lobservatori-digualtat-educativa

L’OIE es una plataforma permanent que s'organitza al voltant d'un disciplina d'arreplegada, sistematització i difusió de la informació sobre l'educació i la formació professional i contínua, al servei de la ciutadania i dels responsables de les institucions educatives i polítiques del municipi. Aquesta iniciativa porta més d'un any forjant-se i finalment, tindrà la seua seu a Manises.

Segons paraules de la regidora d'Educació, Pilar Molina, “l'objectiu final és conéixer exactament el punt educatiu en què es troba Manises a través d'un treball de camp”. A més, la regidora  ha afegit que “és important que aquest observatori es mantinga actiu no només durant la legislatura actual sinó també al llarg del temps”.

Aquest observatori s'iniciarà pròximament i tindrà 9 línies bàsiques d'actuació entre les quals destaquen la disminució del baix rendiment, la formació del professorat, la coeducació i l'aprenentatge permanent així com la disminució de l'abandonament prematur d'estudis.

El projecte, presentat hui a la Casa de Cultura de Manises per la regidora d'Educació, Pilar Molina i l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, ha comptat també amb la participació de quatre experts de la Universitat de València entre els que es troben els professors José Beltrán, Daniel Gabaldón, Francesc J. Hernàndez, Ignacio Martínez i Alícia Villar.

L'Ajuntament de Manises ha signat un conveni amb la Universitat de València que  té una validesa mínima, a partir de la data de la seua signatura, de tres anys, després dels quals es pot renovar a iniciativa de qualsevol de les parts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.