La Pobla de Farnals transforma l'antic ambulatori en oficines municipals

524

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals està realitzant obres d'adequació per a convertir les instal·lacions de l'antic centre de salut, ubicat al carrer Ramonet El Traquer, en oficines municipals per a diferents utilitats.

pobla-de-farnals-antic-ambulatori-oficines-municipals-3El Consistori ha invertit al voltant de 13.000 euros per a transformar les consultes mèdiques en despatxos, que seran destinats a les àrees de Turisme, Comerç i Ocupació. L’emplaçament acollirà entitats com l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC), el Consorci Pactem Nord o l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), entre altres.

L’empresa encarregada dels treballs està retirant les bancades, piques i aixetes d’ús sanitari de totes les habitacions. També s’actuarà en la millora de la instal·lació elèctrica i de l’aire condicionat del baix i, finalment, s’aplicarà una mà de pintura.

D’altra banda, les obres serviran per a donar resposta a la sol·licitud dels veïns i veïnes de la finca adjacent, que havien demanat millorar l'estètica de la façana del baix. Es canviarà d’ubicació la ventilació dels aparells de l’aire condicionat a un lloc amb un menor impacte visual, de manera que la façana mantinga la seua linealitat amb el taulell de caravista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.