Rafelbunyol avança en la implantació del Govern Obert

361

L’Ajuntament de Rafelbunyol fa un pas més en la seua implicació pel desenvolupament de polítiques públiques de Govern Obert en l’àmbit local adherint-se als Grups de Treball de ‘Millora de la Transparència dels Òrgans Col·legiats de les Administracions Locals’ i al de ‘Participació Ciutadana en l’Àmbit Local’ de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP.

RafelbunyolEls grups de treball estan compostos per professionals en aquestes àrees i la seua finalitat és impulsar l’obertura de les administracions públiques municipals.

A través d’aquesta iniciativa, l’ajuntament estreta les seues relacions amb la resta de municipis adherits quant a la col·laboració i a l’intercanvi d’experiències, solucions i recursos en transparència i participació ciutadana, així com en l’elaboració d’estudis i formulació de propostes en aquestes matèries.

El consistori, que des de maig de l’any passat forma part de la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP, ja va assistir al desembre a la II Trobada de Transparència i a la III Assemblea General de la Xarxa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.