Rafelbunyol amortitza més de 812 000 euros en 2018 i deixa el deute en el 42,3 %

527

L’Ajuntament de Rafelbunyol va aconseguir amortitzar, durant l’any passat, 812.768,45 euros, baixant el seu deute a un 42,30 %. L’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, ha manifestat que “ens sentim molt satisfets amb la gestió econòmica del nostre Govern que, en aquests quasi quatre anys de legislatura, hem rebaixat el deute municipal en més de 3.417.896,17 euros”.

“En 2015 ens trobàvem amb un gran deute heretat del PP de 6.358.309,16 euros. Una xifra, que gràcies al control de la despesa pública, una eficient administració municipal i el bon ús dels recursos públics hem aconseguit reduir fins als 2.940.412,99 d’euros de deute que actualment tenim”, recalca López.

Una amortització del deute de més del 46 % que no ha suposat deixar d’actuar en benefici de la ciutadania, destinant els recursos a oferir una programació cultural i esportiva estable, augmentar les ajudes a la ciutadania i impulsar polítiques actives de foment d’ocupació. A més d’invertir en infraestructures, millorar els serveis públics, apostar per l’estalvi energètic i modernitzar l’Administració.

“Aquesta amortització de quasi 3 milions i mig d’euros ens permetrà estalviar interessos. Liquiditat que utilitzarem per a continuar millorant Rafelbunyol, la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la localitat i els serveis municipals”, ha assenyalat l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.