Rafebunyol obri hui la piscina municipal garantint les mesures de seguretat

442

Rafelbunyol ha obert hui la seua Piscina d'Estiu Municipal amb totes les mesures per a garantir la seguretat de tots els i totes les banyistes. Després del tancament per la covid-19 de l'any passat, l'obertura d'aquest matí ha tingut molt bona acollida entre el veïnat de la localitat.

Piscina municipal/ Foto: Ajuntament.

El regidor d'esports, Tono Ros, ha explicat que "finalment no caldrà la reserva anticipada, la venda d'entrades es farà per ordre d'arribada fins a completar aforament que està limitat al 75% de la capacitat de les instal·lacions i pagament preferiblement en targeta".

A la platja en bus

Un estiu en el qual, per primera vegada, la ciutadania del municipi té dues opcions, sense la necessitat d'usar el seu vehicle: anar a la piscina o a la platja. I és que, gràcies a un acord amb el municipi de Massamagrell, des de finals del mes passat, l'autobús municipal cap a la platja realitza dues parades a Rafelbunyol: la primera d'elles al Centre Social, i la segona a la piscina municipal.

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, assegura que" gràcies a aquest acord donem solució a una demanda veïnal recollida tant en els pressupostos municipals de l'any passat com els d'enguany".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.