Rafelbunyol finalitza les obres de rehabilitació del seu Centre de Formació de Persones Adultes

484

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha finalitzat les obres de rehabilitació i foment de l'accessibilitat del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) gràcies a la inversió de 38.000 € del Pla de Millora d'Espais Educatius 2019 de la Diputació de València.

Les últimes millores escomeses en aquest Centre Educatiu són el subministrament i instal·lació d'un ascensor, a més de l'adaptació a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda del bany del primer pis.

Finalment, el Consistori, que ha portat a terme aquestes millores en diverses fases, ha aconseguit el seu objectiu de fomentar l'accessibilitat total de l'edifici. Un centre al qual acudeixen moltes persones majors amb dificultats a nivell motriu.

"Apostem per una educació inclusiva i de qualitat, en igualtat de condicions. No volem que cap persona es queden enrere. L'accés a l'educació ha de ser possible i accessible a totes les persones" afirma Fran López, alcalde de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

"La voluntat de l'Ajuntament Rafelbunyol és continuar millorant l'accessibilitat de tots els espais i centres públics. Volem un poble sense barreres arquitectòniques. Al Centre de Formació de Persones Adultes hui ja pot fer ús de l'ascensor, acció amb la qual finalitzem el projecte de millora de l'accessibilitat d'aquest centre educatiu" declara Santiago Bellver, regidor d'Urbanisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.