Rafebunyol es reuneix amb la Policia Local i Protecció Civil per coordinar la seguretat dels actes lúdics i culturals

0
4 lecturas

Rafelbunyol s'ha reunit hui amb Protecció Civil i la Policia Local del municipi per a ultimar els detalls de l'organització i seguretat dels actes culturals i lúdics prevists.

Posat després de la reunió per la coordinació/ Foto: Rafelbunyol

Del 27 d'agost al 5 de setembre, Rafelbunyol celebrarà "Cultura d'Estiu" i la "II Ruta de la Tapa: De Mos a Mos". Uns actes posats en marxa en les mateixes dades de les tradicionals festes populars de la localitat per a oferir una alternativa a la ciutadania amb la actual situació provocada per la Covid-19.

Reunits l'alcalde, Fran López, la regidora de Cultura, Alicia Piquer, el regidor de Festes, Tono Ros, la regidora de Medi Ambient, Antonia Romero, el regidor d'Obres Públiques, Santi Bellver, el tècnic municipal de Cultura i Festes, Fernando Taroncher, el cap de Protecció Civil, Oscar Magraner, i l'oficial de la Policia Local, Paco Subiela, han repassat el dispositiu de seguretat i els protocols d'organització del teatre, concerts per a públic jove i infantil, màgia i un tribut es troben dins d'aquesta programació creada per a gaudir de la cultura, d'una manera segura i complint totes les mesures.

"Confiem plenament en els cosos de la policia local i protecció civil. El dispositiu de l'any passat va funcionar al 100% i sense cap incident de seguretat. Programació com aquesta demostra que gaudir de la cultura de manera segura és posible si respectem les mesures de protecció" afirma Fran López.

"No són les festes a les que estem acostumats, tampoc les que ens agradaria organitzar, però la prioritat és la salut del nostre veïnat per això continuem apostant per la germanor, la cultura i els actes lúdics amb resposabilitat" assegura Tono Ros.

"Tornem a posar la cultura al centre, oferint una programació variada per a tots els públics. La cultura és un dels sectors que s'han vist més afectats per la crisi i des del Consistori volem apostar per una cultura de qualitat i amb totes les garanties de seguretat" declara Alicia Piquer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí