Puçol és plena d'esdeveniments en les seues festes populars i patronals

8 lecturas

Les festes de Puçol van començar el 22 d'agost Trofeu Festes de pàdel, tenis i frontenis que duraran fins al 5 de setembre. Unes jornades que es complementaran amb Trofeu de Billar a tres bandes i el Trofeu de Festes de futbol en homenatge a Pepe Luis Sebastià durant el 24 d'agost al 3 de setembre.

Puçol. Ayuntamiento 2

Després, concretament, al 28 d'agost,  es celebrarà la Romeria en el Cabeçol i missa Cercavila, la presentació dels festers i festeres i pregó de festes. A la següent jornada, hi haurà un campionat de Parxís i sopar 'parchiser' i a l'altre dia es farà la visita dels festers a la residència dels majors, la Santa Missa i Trofeu de truc.

Per a finalitzar agost, tindrà lloc el campionat de bàsquet, el berenar dels majors, la presentació del cartell dels festejos taurins i la Nit de Varietats. I l'inici de setembre anirà marcat per la festa dels xiquets, el gran Festival Infantil, la final de l'XI Campionat de truc, un concert líric i la discomòbil.

Eixa setmana també se celebrarà la cercavila dels festers, la Volta a Peu, la Gran Cavalcada, la Nit de Disfresses amb l'espectacle de Tallarina on Tour, la inauguració de l'exposició de bonsais, el Campionat Local de Dards, el Trofeu Festes de pilota valenciana, la final del Trofeu de Billar, la batucada, la Nit de Paelles amb batalla d'orquestres, l'actuació de l'Orquestra València i el Grup Elefunk, un parc infantil aquàtic, la festa en el parc caní, l'ofrena de flors a la Mare de Déu, la Gala solidària i el concurs de talents Invictus Xou, de Tele 7.

Els últims 6 dies de festes aniran marcats per la Cercavila, el concert per a xiquets, la final del Trofeu de pàdel, tenis i frontenis, el concert de campanes, el Trofeu de futbol sala, ‘Puçol amb estil’, la Nit d’Albaes, l’Entrà de la Murta, la Nit de Coets, la discomòbil, el Tancament, la cercavila de festers, el Festi7, l'embolada, el concert d'Atupa, la Despertà, la missa i processó, l’actuació d'Antonio José, l’actuació el 9 de setembre del grup Seven Crashers i, per últim, la missa en sufragi de tots els difunts del poble l'11 de setembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí