L’alcalde de Puçol fa la tradicional saluda

0
155

Puçol ha estat tota la setmana celebrant esdeveniments que introduïen les festes d’aquest any. Per això, l’alcalde de la localitat, Enric Esteve Ramon, ha volgut aprofitar l’ocasió per a traslladar el desig de bones festes a tots els participants.

704-enric-esteve

Les Festes Populars i Patronals de Puçol estan a punt de començar. Unes festes preparades pels Festers i Festeres d’enguany amb molt d’esforç, molt de treball i amb la major il·lusió perquè siguen del gust de totes i de tots. Unes festes diverses i que compten amb la participació de tots els col·lectius i les associacions del nostre poble, algunes de les quals participen molt activament en l’elaboració del programa d’activitats.

En les nostres festes majors no falten mai els passacarrers acompanyats per les notes del tabal i la dolçaina i de la nostra banda de música, que es mesclen amb l’olor de murta i pólvora com mana la tradició. Una tradició transmesa de pares a fills pels nostres avantpassats i de la qual estem ben orgullosos tots els puçolencs.

Puçol és un poble solidari, modern, inclusiu i participatiu. És per això que enguany el Govern de Puçol ha posat a l’abast dels veïns i les veïnes la manera de participar fent propostes i que les inversions ajuden a aconseguir, entre totes i tots, un poble senzillament millor.

Des d’ací vull fer-vos un suggeriment: acosteu-vos a Puçol i passegeu amb tranquil·litat pel nucli antic, descobriu la nostra gastronomia en la Ruta de la Tapa dels 47 locals participants del nucli urbà i de la nostra platja i, per descomptat, endinseu-vos en el cor de la nostra festa i disfruteu de la Nit de Paelles, del nostre cant d’estil, del 7 de Setembre, del concert de campanes, de l’ofrena a la Mare de Déu al Peu de la Creu, de l’Entrà de la Murta, del Festi7… En resum, viviu les festes de Puçol.

Bones festes! Visca Puçol!

Enric Esteve Ramon

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here