Puçol comenca les festes amb el trofeu de futbol en homenatge a Pepe Luis Sebastià

23 lecturas

Puçol  comenca les festes amb un acte especial, el trofeu de futbol“Homenatge a Pepe Luis Sebastià”. L'homenatge comença a les 19 hores en el bar del Camp municipal de futbol, amb la projecció d'un vídeo, les paraules de representants de la UD Puçol, de l'Ajuntament de Puçol i de Conchita, la dona de Pepe Luis. A continuació, tots junts descobriran una placa en el camp de futbol i dos partits: en primer lloc, Veterans contra Juvenil i després, el primer equip de la UD Puçol contra el Chiva.

Puçol-pepe-luis-sebastia

A l'homenatge se sumaran no sols els actuals jugadors i directius del futbol local, sinó també molts de què es van iniciar a l'esport de la mà de Pepe Luis Sebastiá, un home que va dedicar tota la seua vida a promocionar el futbol entre els més menuts, arribant a exercir tots els papers imaginables en la Unió Esportiva Puçol: des de preparar el camp a director de l'escola, des d'entrenador de diversos equips a president.

Entre els seus alumnes figuren jugadors que han estat en distints equips de primera divisió, com José Esteve o Enrique Claramunt, i també el millor jugador local de la història: Pepe Claramunt, que fóra capità del València CF i de la Selecció Espanyola en els anys setanta.

L'homenatge és una iniciativa conjunta dels Veterans i de l'Ajuntament de Puçol, que amb la col·laboració de la UD Puçol aspiren a consolidar este trofeu com una cita anual amb l'esport en festes i, al mateix temps, un exemple de promoció del planter.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí