Puçol comenca les festes amb el trofeu de futbol en homenatge a Pepe Luis Sebastià

3
177

Puçol  comenca les festes amb un acte especial, el trofeu de futbol“Homenatge a Pepe Luis Sebastià”. L’homenatge comença a les 19 hores en el bar del Camp municipal de futbol, amb la projecció d’un vídeo, les paraules de representants de la UD Puçol, de l’Ajuntament de Puçol i de Conchita, la dona de Pepe Luis. A continuació, tots junts descobriran una placa en el camp de futbol i dos partits: en primer lloc, Veterans contra Juvenil i després, el primer equip de la UD Puçol contra el Chiva.

Puçol-pepe-luis-sebastia

A l’homenatge se sumaran no sols els actuals jugadors i directius del futbol local, sinó també molts de què es van iniciar a l’esport de la mà de Pepe Luis Sebastiá, un home que va dedicar tota la seua vida a promocionar el futbol entre els més menuts, arribant a exercir tots els papers imaginables en la Unió Esportiva Puçol: des de preparar el camp a director de l’escola, des d’entrenador de diversos equips a president.

Entre els seus alumnes figuren jugadors que han estat en distints equips de primera divisió, com José Esteve o Enrique Claramunt, i també el millor jugador local de la història: Pepe Claramunt, que fóra capità del València CF i de la Selecció Espanyola en els anys setanta.

L’homenatge és una iniciativa conjunta dels Veterans i de l’Ajuntament de Puçol, que amb la col·laboració de la UD Puçol aspiren a consolidar este trofeu com una cita anual amb l’esport en festes i, al mateix temps, un exemple de promoció del planter.

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here