PSPV, Compromís i Podem tanquen un acord de legislatura per a governar Almàssera els pròxims 4 anys

755

PSPV, Compromís y Podem Almàssera han tancat, per primera volta en la història democràtica local, un acord de legislatura entre les tres forces polítiques progressistes que obrirà la porta a un govern local semblant al del Botànic-2.

almassera pacto gobiernoL’acord, signat per Moment de la signatura per Joan-Carles Jover, Ramón Puchades i Antonio Sanchez, naix amb la voluntat i la responsabilitat de fer de les polítiques socials el centre de la seua actuació, sobretot aquelles que ajuden a millorar la vida dels veïns i veïnes.

Els reptes del nou equip de govern d’Almàssera seran obrir la piscina coberta i romandre-la en gestió directa, afrontar el canvi climàtic, eliminar el deute pressupostari, millorar la gestió i disminuir la pressió fiscal local.

Les tres formacions polítiques han signat l’acord de legislatura que incorpora com de rellevant les polítiques d’Igualtat, les d’Ocupació i de Promoció econòmica que per primera vegada tindrà una regidoria pròpia.

L’acte es va desenvolupar en el Patí de l’Ajuntament davant de veïnat, militants i simpatitzants de les formacions polítiques.

El nou equip de govern donara a conéixer els pròxims dies els passos per conformar un govern local de mestissatge, que agrupa sensibilitats diverses i que pretén fer de la diversitat el seu punt fort per la gestió dels afers públics d’Almàssera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.