Presenten 170 signatures per a que l'Ajuntament de Silla mantinga en bones condicions l'estanc del Molí de Magalló

649

Un total de 170 signatures reivindiquen el correcte manteniment, per part dels serveis municipals, de l’estanc d’aigua artificial que serveix per fer més bonic el parc del Molí de Magalló de Silla, el qual es troba en situació d’abandonament. Segons ha explicat, l’equip de Govern local ha pres bona nota de la problemàtica que s’arrossega des de fa temps.

moli-magallo-silla-2La Regidoria de Participació ha contactat amb la veïna promotora de les firmes per conéixer a fons la dimensió de la demanda. “Sempre hi ha, i sempre hi haurà, coses que millorar al nostre poble i per això valorem molt positivament la mobilització popular, ja que ens permet detectar millor les demandes i necessitats del veïnat i dels diversos col·lectius”, assenyala el regidor Salvador Mestre.

Així mateix, la Regidoria de Participació recorda al veïnat la disposició de l’equip de Govern local a estar en constant conversa amb la ciutadania i escoltar les sol·licituds, els suggeriments i les demandes populars per tal que les decisions es prenguen d’acord amb el criteri ciutadà per millorar serveis i per decidir inversions.

L’Ajuntament de Silla ha posat a disposició del veïnat un imprés per recollir signatures que donen suport a una proposta, suggeriment o demanda que es pot descarregar ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.