Podem vol fer d'Alboraia un referent de Ciutat Amable i Cuidadora

620

Podem Alboraia proposarà un pla pioner per a la detecció i prevenció de la pobresa infantil i altres factors d'exclusió social, segons ha explicat la número dos de la candidatura morada a l'Ajuntament d'Alboraia, Amparo Arias.

alboraya huerta bicicletasL'objectiu de Podem és que Alboraia siga pionera en l'Economia de les Cures, aplicant en el municipi un pla estratègic amb diferents indicadors i mesures d'acció política, que afectaran diferents àmbits de la vida local, des de l'urbanisme a les polítiques educatives o d'oci i temps lliure, que incideixen de manera directa en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i que atenen també les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat.

Arias explica que el programa de Podem Alboraia “incorpora mesures per a augmentar la despesa social en el pressupost municipal; l'estudi inicial per a la posada en marxa d'una residència per a majors; així com un programa d'acompanyament entre joves i majors per a combatre la soledat no triada. També tenim previst l'elaboració d'un pla de vigilància per a detecció de casos d'exclusió social, pobresa infantil o energètica i accés a l'habitatge”.

Podem Alboraia, proposa abordar aquestes qüestions com a prioritat de l'acció del govern municipal per a fer d'Alboraia un referent de Ciutat Amable i Cuidadora, “un referent urbà de qualitat, amable amb els seus habitants i respectuós amb el seu entorn, acaba per ser un espai idoni per a la vida, la imaginació i la nova economia vinculada a la creativitat i el coneixement” segons Arias.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.