Pobla de Farnals millora la platja Pobla Marina per a obtindre la bandera blava el pròxim estiu

316

La platja Pobla Marina de la Pobla de Farnals ha aconseguit la certificació d’accessibilitat a la zona sud del litoral del municipi. Este reconeixement és un pas més per a tornar a obtindre la bandera blava el pròxim estiu.

A les inversions habituals de manteniment realitzades a les dos platges de la localitat, abans de l’estiu es van incorporar com a novetat les anomenades ‘flexi-passarel·les’, un equipament que permet a les persones usuàries dels punts accessibles arribar fins a la vora de la mar amb més facilitat.

Tanmateix, a la platja Pobla Marina s’ha ampliat l’espai d’ombratge per a les persones amb mobilitat reduïda i les seues acompanyants. L’any passat, també es van millorar les instal·lacions amb la col·locació d’un bany adaptat i uns vestidors.

“Des que aconseguirem la desafecció del que abans coneixíem com la platja Sud de la bocana del port, totes les nostres accions han estat encaminades a posar l’espai a disposició del veïns i visitants amb les millors condicions possibles, de cara a aconseguir la Bandera Blava també per a este emplaçament”, segons ha explicat Victoria Prieto, regidora de Turisme.

Per a Prieto, “la certificació de l’accessibilitat d’Aenor, així com la consecució durant temporada estiva de les banderes Qualitur i Q de Qualitat Turística, ens apropen cada vegada més al nostre objectiu final, per seguir fent de la Pobla de Farnals la millor destinació turística possible”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.