Silla comença l’asfaltat de 12 zones del municipi per tal de millorar la circulació i la seguretat vial

328

Silla ha començat la campanya d’asfaltat de 12 zones per tal de millorar la circulació i la seguretat vial. Gràcies al Pla d’execució Millora de Vials 2021, en total s’asfaltaran 15.651 metres quadrats de carrers del municipi.

Silla asfaltatA la primera fase d’aquest Pla s’actuarà sobre  Carrer de València, carrer d’Etxegarai, rodona del Monument al Llaurador, Avinguda de Manuel Broseta Pont, carrer de Pilar Soler i Miquel, i el carrer de Jacinto Benavente.

Seguidament, s’actuarà sobre la Rodona de l’avinguda del País Valencià, encreuament del carrer de la Costera i l’Avinguda de la Sèquia Reial del Xuquer i el carrer de les Riberes.
I per finalitzar, s’asfaltaran zones del carrer de Planells, l’Avinguda d’Alacant, carrer de Francisco Bohigues el carrer de Montesa i l’últim tram de l’Avinguda d’Alacant.

Silla estudia ja una segona fase

En aquestos moments l’equip tècnic de l’Ajuntament de Silla ja treballa en l’estudi dels carrers que s’asfaltaran en la fase 2 del Pla.

L'ajuntament ha informat que durant la realització de les obres, hi haurà intervals en els quals no es podrà estacionar al carrer, ni es permetrà l’accés als vehicles encara que tinguen un gual.

Per tot aixó, l’ajuntament vol agrair la paciència i comprensió dels veîns al que  demana que estiguen pendents de les plaques mòbils que la Policia Local instal·larà als carrers on es vaja a intervindre 48 hores abans de l’inici d’obres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.