Pobla de Farnals instala dos fonts refrigerades i filtrades d’aigua potable al poliesportiu i a la posta de la platja

357

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha col·locat dos fonts refrigerades i filtrades que s’alimenten de la xarxa d’aigua potable del municipi en instal·lacions municipals, concretament en el Poliesportiu Municipal Batiste Subies i en la Posta de la platja.

fuente agua pobla farnalsL’acció s’emmarca en una campanya de promoció de l’aigua de l’aixeta, desenvolupada conjuntament amb l’empresa proveïdora de l’aigua potable en el municipi, Global Òmnium.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals, Maria Luisa Aragó, “l’any passat ja instal·larem una font d’aquestes característiques en l’Ajuntament, que ha comptat amb una gran acceptació per part dels treballadors i treballadores, i ara ho fem en aquestes dos instal·lacions municipals, on esperem que l’acollida siga la mateixa i que tant els clubs esportius com les persones que visiten la Posta de la platja es beneficien d’elles”.

Aragó ha recordat que el consum d’aigua d’aixeta “evita milers de tones de plàstics i l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, la qual cosa contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. Volem conscienciar a la població sobre la qualitat de la nostra aigua potable i presentar-la com l’opció més idònia per al consum familiar, tant per una qüestió d’estalvi com també pel compromís de cadascú amb el nostre entorn, una idea que recolzarem des de l’Ajuntament amb este tipus d’iniciatives”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.