Pobla de Farnals modernitza la luminària pública en 100 noves faroles LED al nucli urbà de la platja

0
3 lecturas
L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha finalitzat la instal·lació de les noves lluminàries públiques de tecnologia LED en el nucli urbà de la platja, un projecte que s’ha dut a terme mitjançant diversos crèdits d’interés zero concedits per l’Institut Valencià de la Competitivitat Industrial (IVACE) per a la modernització de la xarxa elèctrica municipal, que han ascendit a 36.000 euros.
farolas les pobla farnalsAl voltat de 100 punts de llum han sigut modernitzats, alguns dels quals han requerit també del canvi de fanal per estar deteriorat, acció que s’ha realitzat amb pressupost municipal procedent del plec de manteniment local.
La regidora d’Energia, Maria Luisa Aragó,  ha afirmat que este tipus de tecnologia LED “facilita un estalvi energètic de més del 50% respecte a altres, la qual cosa beneficiarà substancialment les arques municipals, també tenint en compte que la vida útil d’estes lluminàries és molt superior a la de les tradicionals”.
Per Aragó, “a més d’una major eficiència energètica, esta il·luminació ens permet reduir l’impacte ecològic, perquè garanteix una menor contaminació lumínica, redueix les emissions de C02 i en la seua fabricació no s’utilitzen materials perillosos com el mercuri”, ha afegit la regidora.
L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha afirmat per la seua banda que la propera convocatòria de crèdits de l’IVACE “anirà destinada a finalitzar la il·luminació amb bombetes LED en el nucli històric”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí