Picatrail consolida la seua tercera edició amb més de 500 participants

764

La tercera edició de Picatrail  ja té guanyadors i guanyadores. Ahir pel matí, la urbanització El Pinar va ser el punt de concentració i també d’eixida de les vora 500 persones participants en la edició d’enguany i en les seues diferents proves: 23K, 13K i una caminata que donaren peu, mai millor dit, a recórrer els diferents senders i camins més atractius i bonics del nostre terme per a la pràctica del trail en un matí de diumenge ben assolellat.

Vora les deu del matí, recordem que l’eixida fou a les 9 hores, arribaven a meta els primers vencedors: En la 13K fou David Rodríguez Roures, en categoria masculina i Sonia Prim Fernández, en categoria femenina. En la 23K, va ser Pepe Llinares Soldado en categoria masculina i Laura Tomás Martí, en categoria femenina.

En la 23k, Fernando Hernández Soto, del Club Fondistas de Silla es feia amb el pòdium en la categoria Veterà Masculí amb un temps de 01:47:06 i Elisa Sansano Gil, de Escuela del Corredor Paco Milan es feia categoria veterana femenina amb un temps de 02:26:21. En categoria absoluta masculina, Pepe Llinares Soldado, del C. a. Sollana amb un temps de 01:45:08 i Laura Tomás Martí, del Ctt Calicanto Trail Team amb un temps de 02:14:52. I en la Màster masculina, Alonso Martínez Palazón, independent amb 02:17:31.

La 13K deixava com a vencedors en categoria veterana David Rodríguez Roures, del D.r. Running Team, amb un temps de 00:59:21 i la picassentina, Elena Punzano Mallenco, independent, amb un temps de 01:23:10. En categoria absoluta foren Manuel Torres Fernández, del C. m Senglars Favara i Sonia Prim Fernández, independent, amb un temps  de 01:20:03. En categoria màster, Miguel Ángel Gago Gallego, del club Picassent Corre va fer un temps de 01:18:58 i la picassentina Teresa Punzano Mallenco, independent, amb un temps de 01:24:27.

Finalitzada la carrera, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor d’Esports, Ivan Mocholí, foren els encarregats de fer entrega dels diferents trofeus a cadascuna de les persones vencedores.

Des de l’Ajuntament, es vol agrair el treball i la col·laboració del club Picassent Corre, Policia Local i Protecció Civil. Tots els resultats de les diferents modalitats i categories, poden consultar-se en la pàgina web: http://www.cronorunner.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.