‘Picassent t’ajuda’ fa la compra de menjar i medicaments a les persones majors o amb dificultats per eixir de casa

793

L’Ajuntament de Picassent ha posat en marxa la iniciativa ‘Picassent T’Ajuda’, a través de l’Agrupament Scolta L’Om, servei que té l’objectiu d’oferir suport per a fer la compra de productes i altres menesters per a cobrir les necessitats bàsiques de persones majors o amb dificultats per eixir de casa.

Picassent T’AjudaEn este objetiu, lAgrupament Scolta l’Om de Picassent, amb el suport del consistori, treballa des de fa uns dies en este servei per ajudar a aquelles persones majors i/o amb dificultats per eixir de casa i evitar d’esta manera que isquen a l’exterior mentre dure l’emergència sanitària que estem vivint.

Les persones que vulguen fer ús d’este servei han de contactar per telèfon amb l’agrupació per sol·licitar les seues necessitats, i d’esta manera una persona voluntària s’acostarà fins el seu domicili per realitzar-li totes les gestiones que necessite, com ara, fer-li la compra, anar a la farmàcia o tirar-li el fem, entre d’altres accions.

Segons ha manifestat l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, “la voluntat de l’Ajuntament és evitar que totes les persones que estan en grups de risc isquen de casa i que no els falte de res”.

Salvador Morató, regidor d’esta àrea municipal, assegura que “la nostra intenció és donar tot el nostre suport i recolzament a este tipus d’iniciatives ciutadanes de solidaritat cap a les persones que més ho necessiten i ens van a tindre per a tot el que faça falta”.

Per la seua part, Laura Sánchez, membre del grup Scolta l’Om i voluntària, afirma que “guardem totes les mesures i seguim tots els protocols, tant d’higiene com de seguretat, per a que estes persones estiguen tranquil·les”.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.