Picassent posa en marxa ‘Oci a casa’ per a fer més entretingut este període de quarentena

335

Per tal de fer més entretingut este període de quarentena, l’Ajuntament de Picassent, acaba de posar en marxa la iniciativa ‘Oci a Casa’, nou canal d’entreteniment local que es pot trobar a les xarxes socials, Facebook i Instagram.

El projecte, fins ara, recull activitats i tallers a càrrec de treballadors i treballadores municipals, però la intenció és que la ciutadania, a més de fer les activitats, s’anime i compartisca també els seus coneixements.

Segons explica l’alcaldessa, Conxa García, “som conscients que estos dies de confinament no estan resultant gens fàcils per a ningú, amb ‘Oci a Casa’ hem trobat la manera de no deixar de prestar serveis,  i a més, aportem la possibilitat de posar en valor el temps, aprofitant-lo, fent coses que agraden i diverteixen”.

Les propostes d’Oci a casa es publiquen dos vegades al dia, a les 9:00 h i a les 17:00 h. La programació es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Picassent, a l’enllaç http://www.picassent.es/va/ociacasa.

En estos moments es troben iniciatives relacionades amb l’activitat física (zumba, ioga, jocs, etc.), altres dirigides a l’entreteniment dels més menuts, també tallers de cuina, etc. I per tal d’anar obrint el ventall, aquells veïns i aquelles veïnes que vulguen sumar-se i fer propostes hauran d’utilitzar el hashtag #ociacasapicassent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.