Compromís per Paterna presenta a les iniciatives de GVA Participa el soterrament de la línia 2 de FGV

472

Compromís per Paterna ha registrat una iniciativa per al soterrament de la línia 2 de FGV al seu pas per la localitat a les iniciatives de GVA Participa que ha impulsat el Consell. La formación nacionalista ha animat als veïns de Paterna a avalar la seua poposta “perquè siga una realitat”.

Paso a nivel estación PaternaEl regidor de Compromís per Paterna Juanma Ramón ha explicar que el soterrament d’estes vies “ha sigut una històrica aspiració del poble de Paterna, volem que s’elimine definitivament el risc que suposa per a la seguretat dels paterners i les paterneres”.

Ramon ha explicat que a Paterna compta en 7 passos a nivell “que gasten habitualment molts vianants per creuar a l’horta de Paterna, però també per a creuar cap a Quart de Poblet o Manises; per accedir a València pel camí de Campanar, per accedir als habitatges del Carrer Dr.Machi, per accedir al Patronat Intermunicipal Francisco Esteve o a l’estadi Gerardo Salvador per part dels xiquets i xiquetes de l’escola de futbol del Paterna CF”.

Cinturó verd de Paterna

Compromís per Paterna ha recordat que este projecte “porta des de 2009 damunt la taula, s’han anat fent actuacions puntuals per part de la Generalitat a càrrec de diferents plans, com va ser el pla Confiança, però sense que s’aplegara a més que a l’enderrocament de les graderies de l’estadi Gerardo Salvador, la qual cosa suposava que era un inici imminent de les obres”.

“Però en vista de que poc més s’ha fet”, segons Ramon, “ara volem amb aquesta iniciativa l’actualització d’aquest projecte que es va encetar per adaptar-lo a les actuals necessitats, ja que soterrar el metro suposaria que Paterna podria disposar, a més, d’un cinturó verd que connectara els barris de Campament i Santa Rita”.

Per a Ramón i per a Compromís per Paterna, “eliminar definitivament aquest risc de seguretat per als paterners i paterneres suposaria a més a més l’oportunitat de canviar la fisonomia urbana de Paterna”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.