Paiporta nomena Ginés Ortega nou intendent de la Policia Local

821

L’Ajuntament de Paiporta ha nomenat un nou intendent de la Policia Local. Es tracta de Ginés Ortega, que ha exercit fins ara les seues funcions a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. El nou intendent ha pres possessió del càrrec recentment i ja ha mantingut múltiples reunions amb l’alcaldessa, Isabel Martín, i la regidora de Policia, Beatriz Jiménez.

Amb el nomenament del nou intendent de la Policia Local, “es preten reforçar encara més la línia de treball seguida fins ara, en el sentit d’aprofundir en una policia de barri, de proximitat, que xafe els carrers i les places i estiga a l’abast de la ciutadania per a ajudar-la”, ha afirmat l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín.

“Li desitgem molta sort en una feina que és fonamental per a la gent de Paiporta”, ha afegit la regidora de Policia. Jiménez, a més, ha apuntat que “des de la Policia Local anem a mantindre l’aposta per unitats específiques d’ajuda i suport a les víctimes de la violència masclista”, un treball que s’ha encetat aquesta legislatura amb formació específica dels i les agents, i amb dos policies dedicades en exclusiva a la protecció i suport a les dones que denuncien, les que estan amenaçades, i les que tenen ordres d’allunyament dels seus agressors, en coordinació amb la resta de departaments municipals implicats en aquesta tasca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.